Kristinehamn nästa!

Den näst sista omgången på Skandia Tour går av stapeln den 5-6 september och jag ska spela i Kristinehamn. Det ska bli roligt att äntligen få tävla igen med tanke på att det var ett bra tag sen. Jag har dessvärre inte någon möjlighet att ta mig till en range nu när jag har flyttat tillbaka till Västerås. Men på tisdag ska jag och mina två innebandytränare ut och spela på Skerike. Det ska bli riktigt roligt måste jag säga!

Nu ska jag bege mig hem till min gamla lägenhet och sova lite innan matchen.
Imorgon ska jag ta cykeln till en range som jag tror ligger rätt nära mig. ska testa en liten genväg, jag måste ju träna för att hålla igång svingen.

Kram på er alla golfare!

Tävlingar!

Min säsong har varit riktig bra tycker jag själv. Jag har uppnått mitt mål med att vara etablerad på riks. Nu är de avklarat och det är två tävlingar kvar där som jag ska spela. Den ena 5-6september i Kristinehamn och den sista i Eskilstuna den 3-4oktober. Det ska bli roligt! Fast det tråkiga i det hela är att jag nu befinner mig i Västerås vilket innebär att jag inte kan ta mig ut till en golfbana och träna. Men liten tur i det hela är att min innebandytränare också spelar golf så jag och han ska förmodligen ut och träna några dagar innan Kristinehamn!

Ja, nu när det inte blir så himla mycket golfträning blir de innebandy och där får jag också muskler som gör mig stark och dessutom ger det mig bra balans!

Nu ska jag gå och lägga mig! Måste vila upp mig inför skolan!

Godnatt golfare!


Slutet snart...

Ja, efter 10tävlingar och en del klubbtävlingar samt KM som jag vann! har det blivit slutet på säsongen. Jag har två tävlingar kvar och en är i början av september och den andra är i början av oktober. Men jag är riktigt nöjd med säsongen. Synd att jag inte kunde göra bättre ifrån mig när jag var uppe på elit och gjorde ett försök. Men spelar jag bra nästa säsong så kommer det fler chanser.

Jag uppdaterar när jag väl är på golfbanan. Det blir inte speciellt ofta men jag ska hålla svingen vid liv hela vintern också. Inte tappa något för de tjänar jag absolut inget på.

Titta på bollen och svinga igenom!

Dålig uppdatering- sorry!

Hej!
Jag har varit lite överallt i Sverige på sistone och spelat en massa tävlingar. Först var det Gävle där jag slutade på en 3:e plats. Sen var jag i Rättvik och där kom jag 4a. Sen åkte jag till Bollnäs och spelade där jag vann! Lite ojämna rundor (87-77) Men det räckte till en vinst och det gjorde att jag fick spela på riks. Men innan det var jag nere i Falkenberg och spelade en ny bana, nämnligen Vinberg. Den var riktigt bra och rolig. Den ska man spela om man har vägarna förbi. Sen åkte jag till Stockholm för att spela Haninge. Där blev det en 13e plats pga en väldig massa treputtar. stimpen var nämligen på 11. Väl hemma igen var det dags för riks på International GC at Arlanda. Där gick det riktigt bra och slutade på en 2a plats! Det innebar att jag nu nästa vecka (5-7augusti) kommer att spela på Österåker. För er som har arbetarbladet stod det en artikel om mig! Sen fick jag gratulationer och hurrande när jag anlände till golfklubben senare på kvällen. Nu är det snart dags för elit och det ska bli spännande att möta sveriges topp 50 tjejer med de flesta under 2 i HCP.

Jag ska bli bättre på uppdatering nu. Ha det bra där ute i golfsverige!

RSS 2.0