Callaway cup - Rättvik

Förlåt för min usla uppdatering men jag har farit runt i Sverige och spelat lite tävlingar samt tränat en del vilket ledde till det. Men nu ska jag tala om för er att jag , förra veckan kom på en utmärkt 3:e plats efter att ha spelat 36hål slagtävling första dagen, sedan 36 hål match andra dagen och 36hål match sista dagen. Jag åkte dessvärre ut i semifinalen och fick spela en 3:e pris match som jag vann på hål 16.

Nu, efter ett sommarfirande är jag i Rättvik och spelar en Junior Masters Invonational som även heter Callaway cup, Jag spelade idag 18hål och sköt 77slag (+7) vilket gör att jag just nu är i ledning och går imorgon ut i ledarboll. kl 10.56 slår jag ut med två slags ledning och det är något man får glömma för imorgon är det en ny rond med nya förutsättningar. Jag ska göra mitt bästa för att skjuta ett bra resultat även imorgon. Dagens rond är inte den bästa men jag är nöjd med tanke på att jag gjorde en 8 i på hål 3 men reparerade det rätt bra senare under rundan. Med 3birdies och en massa par är jag väldigt nöjd ändå förutom några 3puttar men det är sånt jag kan ta nu när jag spelade rätt bra ändå.

Nu ska jag ladda upp med lite vatten till imorgon sen blir det sömn för min del för jag tror jag åkt på någon allergi eller förkylning så vila behövs.

Ha det bra och svinga lugnt!
uppdaterar imorgon efter tävlingen!

Kram på er golfare!

Gävle GK Riks - Omgång 3

Jag ska spela riks på Gävle nu på tisdag den 16juni. Det ska bli roligt att få vara med på en lite högre nivå där jag inte spelat förut. Jag har varit nere och tränat på golfbanan trots regnet, jag tog på mig regnkläder och slog ca 220bollar. Allt stämde jättebra, vi får hoppas att det håller sig. Det tror jag att det kommer att göra nu för Per (min tränare) har ändrat mitt grepp nu så jag inte ska kunna slå speciellt snett. Jag tror starkt på mig själv inför den här omgången. Jag ska göra mitt bästa. Har jag en dålig dag så får jag strunta i det och ta nya tag, men jag ska kämpa in i det sista och absolut inte ge upp. Jag ska inte heller känna någon press för jag vet att det inte är nödvändigt.

Eftersom jag ska spela Gävle (Avan) tänker jag inte spela in den för jag vet redan hur jag ska spela där. Men jag ska imorgon kl 19 på spelarmöte där vi får all information om tävlingen. Det är nämligen så att tävlingen är två dagar och jag tror att det är match för de 16bästa på onsdag. Men jag vet inte riktigt. Men den informationen får jag reda på imorgon och då tänker jag tala om hur det ligger till.
Jag startar 07.40 på Avan, jag slår ut på hål 10.

Önska mig lycka till!

Ha det bra golfers!

Österåker - En bra bana men inget bra spel...

Jag glömde uppdatera förut och tala om att jag skulle spela tävling 10-11juni på Österåker i Åkersberga. Jag spelade inte in banan men det var en rätt öppen och inga svåra hål vilket avgjorde det hela. Jag hade starttid på onsdagmorgonen kl 07.30 och det var regn. Jag spelade rätt bra fast några slarvhål med ett par dubbelboggies som förstörde det hela. Men jag kom in på 83 (+11). Det var en helt okej rond som gav mig en delad 7:e plats inför torsdagen. Starttiden på torsdagen var 08.04 och det var dimma vilket innebar dålig sikt för mig som slog lite längre än mina medspelare. Jag spelade rätt okej första 9 hålen trots en 8 på hål 2. Men sen gick allt åt skogen. Jag slog snea slag med järnen och toppade vilket innebär en hel del slag sista 9. Jag slutade på en pinsam 98 och det var inte långt ifrån tårar när jag puttat i på 18:e hålet.

Jag tappade till en 15:e plats och åkte hem tidigt för att träna lite. Jag slog 4 hinkar vilket innefattade 288bollar. Jag fick också hjälp av min tränare Per som ändrade lite på min baksving och mitt grepp vilket ska göra att jag aldrig mer kan slå hook med mina järnklubbor. Det är jag väldigt tacksam för fast det kanske inte verkade så just igår. Men jag var väldigt trött.

Idag (fredag) har jag tagit lite lugnt från golfen men imorgon tänkte jag åka ner till golfbanan och testa lite klubbor från Cobra som kommer på besök hemma på Hofors GK. Där kommer jag tillbringa resten av min sommar för jag har nu fåått sommarlov.

Ha det bra där ute på banan !
Svinga lugnt !

Gävle GK Riks - Nästa omgång!

Jag sökte till Skandia Tour Riks på GävleGK och jag kom med! Jag är jätteglad, det är min första tävling på riks och jag ska göra mitt bästa! Det ska bli otroligt roligt att få spela på en högre tour! Jag är laddad.

Imorgon blir det träning 3-4timmar,sen måste jag fira nationaldagen ! Grattis Sverige!

Ha det bra!

Svinga lugnt!

En tung dag på jobbet...


Idag har jag varit i Örebro och spelat Mcdonalds Juniorpokal på Mosjö GCC och det var det värsta jag varit med om. Det började med regn, sen storm och regn och så höll det på. Efter 5timmar var vi fortfarande ute på banan på vår första rond, då kom domaren ut och talade om att vi endast skulle spela 18hål. Alla jublade, speciellt jag eftersom jag aldrig i hela mitt liv spelat så här dåligt. Trippelbogeys och en massa dropp gjorde att jag hamnade på en 15plats. Av alla slag jag slog är jag ungefär nöjd med 20 av dem. Det innebär att det gick skit idag. Dessutom hade jag ingen regnjacka så jag var kall och blöt redan efter 6hål. Min handduk var blöt, mina grepp på klubborna var blöta och på hål 8 blåste mitt paraply sönder. Det var helt enkelt inte min dag idag.

Nu är det lite lugnt till fredag, då blir det match mot pappa, lördag blir det spel. På tisdag bär det av till Åkersberga för att spela Österåker.

Titta på bollen, annars missar du!

// Cissi !

RSS 2.0